Kvällsunderhållning.

Det är såna här saker jag och André roar oss med innan vi ska sova.

Försökte skissa upp hur vi ville ha det nya sovrummet men sen blev nog André för trött och började tramsa genom att skissa andra saker. Kul var det i alla fall.


/Familjen Baudeau

Han klarade det!

Idag, den 27/10 fick André sitt körkort. Jag var så himla nervös, antagligen mer nervös än vad han var men det gick väldigt bra och idag har jag fått sitta på passagerarsätet hela dagen. Jätte skönt att kunna slappna av och inte behöva koncentrera sig hela tiden. Är så stolt över honom, han började på körskolan för 1½ månad sen och har redan fått sitt körkort. Grattis Älskling!

Imorgon klockan 8.30 får vi nycklarna till den nya lägenheten. Äntligen lämnar vi Fredriksdal, har väntat på den här stunden väldigt länge. Vi var tvungna att hitta något snabbt när vi valde att flytta och då var det endast på Fredriksdal det fanns lediga lägenheter men efter nästan 2 år så flyttar vi ut till Bårslöv igen. Där jag har bott i hela mitt liv.
Hämtar även vår nya soffa och köksmöbler imorgon, har inte haft en soffa på nästan 2 veckor eftersom Kristin köpte den av oss och det har varit väldigt tufft. Ingenstans man kan sitta och mata Liam och om man hade lust att titta lite på tv så fanns där ingenstans att sitta. Men nu så, nu kan jag äntligen göra det också. Det enda som fattas nu är att köpa målarfärg så jag kan måla om i stora rummet, det ska vara mocka brun fondvägg och nougat på resten av väggarna sen ska jag även måla Liams rum och vårt sovrum. Vårt sovrum blir nog svart fondvägg och rött på resten av väggarna men är inte riktigt säker på det ännu. Älskar ju verkligen färgen rött och hade det på väggen när jag bodde hemma men vet inte riktigt hur det blir med en svart fondvägg till det. Rött blir det i alla fall.
Har även ramat in några bilder på mig, André och Liam som jag ska sätta upp i stora rummet och vårt sovrum. Ska bli jätte mysigt, glädjer mig jätte mycket till att göra det fint i vår lägenhet.
När allt är i ordning så ska jag ta bilder på lägenheten och lägga upp här :)

Liam har varit jätte gnällig hela dagen men vägrar verkligen att sova. Han brukar sova vid 8 tiden men han är fortfarande vaken, André ska försöka ge honom lite mat innan jag ska krypa ner och vagga honom till sömns. Det gör ont i hjärtat när han skriker av trötthet men som tur är så ser man ju det på honom att det är bara sömn han behöver.

Älskar min lilla familj <3 Är världens stoltaste fru och mamma.
/Familjen Baudeau

Nu börjar det närma sig.

Snart tid för oss att flytta, 3 dagar kvar så bor vi ute i Bårslöv igen. Finns inte så mycket kvar att göra mer än att invänta dagen. Håller just nu på att tvätta upp all skitig tvätt och slänga ut allt som inte ska sparas. Man får verkligen rensat ut när man flyttar, man borde kanske göra det oftare :P
Snart kommer mamma och systern min för att hjälpa till lite, putsa fönster m.m. Det är lite krångligt att fixa saker när Liam är här, han kräver så mycket uppmärksamhet att det går inte göra så mycket så det kan vara bra om vi är fler som kan ta hand om honom :) Min lille prins <3

På Onsdag har Anba uppkörning, håller tummarna för honom. Han har verkligen kämpat för sitt körkort och förtjänar att få det snart. You can do it babe! :)

Var på Väla i Fredags med Carina, jätte trevligt. Har alltid kunnat prata med henne och det går knappt få tyst på oss när vi kommit igång :P Saknar dig jätte mycket och är ledsen för att vi har glidit isär som vi gjort. Jag vet att det aldrig kommer bli som det var men jag hoppas i alla fall att jag får lov att vara en del i ditt liv och att vi kan träffas oftare än vad vi brukar.

Nu kallar lilleman, hungrig liten stackare :)
/Familjen Baudeau

Saknaden.

Jag ångrar verkligen inte mina beslut som jag gjorde för 3 år sen när jag träffade min älskade André, dem besluten har givit mig en helt underbar man och en helt perfekt son. Jag delar allting med André och där finns ingenting som jag vet som inte han vet, han är verkligen min själsfrände. Likadant med min mamma, hon är verkligen min bästa vän, kan prata med henne om allting.
Men jag känner ändå att där är någon som saknas, en riktigt vän - en som vet alla ens fel och brister men ändå tycker om en för den man är. Någon som man kan räkna som en av ens bästa vänner och att man räknas som en av deras bästa vänner. En som man kan ringa när som helst om det skulle vara någonting. Dem säger att det är aldrig är för sent att hitta vänner men det skulle varit helt underbart att ha någon som man växt upp med och som man delat mycket med.
Jag antar att många saker i min personlighet gör det svårare för mig att hitta människor att umgås med.
Har ganska svårt för att prata med främmande människor och sitter gärna mest och lyssnar. Det märker jag redan nu på föräldrargruppen, alla pratar utom jag. Fast det kan även vara för att nästan alla där är så pass mycket äldre än mig och det känns lite som att jag är för ung för deras prat. Men åldern borde egentligen inte spela så stor roll.
Jag är lycklig ändå, har ju verkligen en helt fantastisk familj, både min lilla familj och min stora familj som jag växte upp i men det finns ändå ett litet tomrum i mitt hjärta som jag önskar skulle fyllas någon dag.
/Familjen Baudeau

1 av 2 avklarat!

Kom precis hem från vägverket där André har gjort sin uppskrivning. Han klarade det! Så härligt, glad för hans skull :D Bara uppkörning kvar, den 27 Oktober gäller det. Då lämnar jag gärna över nyckeln till honom. Jag tror verkligen att han kommer klara det och gör han inte det så är det bara på det igen!

Sitter just nu med färg i håret, Warm Chocolate heter den. Behövde verkligen göras, hatar när utväxten börjar synas, speciellt om man har ljust hår från början och det är färgat mörkt. Då ser man rätt skallig ut. När det är tvättat så ska jag och André iväg på informationsmöte om babysimmet, tycker det är rätt bra att gå på sånt som man får veta lite och fråga lite saker som man funderar över.
/Familjen Baudeau

Mina föräldrar är underbara!

Igår vid 2 tiden kom mina föräldrar hem till oss och hjälpte till med att börja packa ner kökssakerna, vi fick packat ner allting utom det vi använder och vi fick städat alla köksluckor. Helt underbart att vi fick gjort saker. Känns mycket lättare nu.
Skulle även sälja vår soffa, kökssoffa och köksbord eftersom vi har köpt nytt och 2/3 är redan sålda.
Antagligen går köksbordet snart med :)
Välbehövda pengar eftersom jag gärna vill måla om Liams rum och vårt vardagsrum.
Jag har ju märkt att det kostar en del att flytta, att bara flytta sin adress kostar 400kr, lite maffigt men man måste ju göra det.
Bara 11 dagar kvar till vi lämnar Fredriksdal för Bårslöv, ska verkligen bli skönt. Förhoppningsvis så har André klarat sitt körkort och då är allting precis som jag velat ha det.

Igår fuskade jag lite, vi kollade på pretty woman och åt lite gott till. Drack lite cider också, trodde jag skulle påverkas mer eftersom jag inte har druickit någon alkohol på ett år och att jag går på pulverdiet men det kändes ingenting.

Sitter just nu hemma hos mamma och pappa och lyssnar på när André gör teoriprov, han är så duktig, är så stolt över honom. Håller tummarna för att det går bra för honom imorgon, teorin är det svåraste tycker jag.
/Familjen Baudeau

Måste börja packa och städa.

Vi flyttar om 13 dagar och jag har inte börjat packa någonting, var ska man börja? Skulle behöva städa på de ställen som vi inte kommer använda tills vi flyttar också men jag har ingen ork.
Jag vet inte varför jag inte börjar men jag bara känner mig helt overrun. Alldeles för mycket att göra, måste verkligen ta tag i det. Kanske ska ringa mamma och fråga om hon kan komma och hålla mig sällskap och kanske ta Liam så att jag inte blir avbruten. Det ska bli skönt att äntligen ha flyttat men där är ju massor att göra innan dess. Får ta hjälp av André också när han är ledig :)

Igår gjorde André halkan, så himla kul. Man borde verkligen göra det oftare så att man får känna på hur det är så att man har det up to date :P
På Måndag har han uppskrivning och jag hoppas han klarar det, men han är redan jätte duktigt så det borde han göra. Sen är det bara uppkörningen kvar den 27:e sen lämnar jag över bilnyckeln till honom.

Nu börjar hjärtat att gnälla borta i sin vagn så det är tid till att vara mamma igen :)



s
/Familjen Baudeau

Myskväll med min man.

Idag har vi varit barnfria nästan hela dagen, gjorde middag tillsammans med älskling - hemmalagade burgare med gurka, paprika och tomat och till efterrätt gjorde jag en helt underbar chokladkaka.
Vi har bara myst tillsammans hela dagen och det har varit helt underbart.

Nu har jag varit ifrån Liam i snart 9 timmar och jag börjar verkligen att sakna min lille plutt. Första gången jag är ifrån honom så länge men det kan vara väldigt nyttigt för oss båda att inte ha honom här alltid. Jag vet att när han blir större så kommer han vilja sova hos sin mormor och morfar väldigt ofta och då är det bra om man inte hela tiden blir så här känslomässig. Det är rätt galet hur snabbt man vänjer sig vid att ha en liten hos sig. Datorn gjorde något högt ljud och då tänkte jag med en gång "oh hoppas inte Liam vaknade av det" Tänker så ofta när jag gör saker, men han är ju inte här. Det är alldeles för tyst i lägenheten och det ska bli skönt men konstigt att få sova hela natten. Men imorgon får jag träffa mitt lilla hjärta igen. Saknar honom <3

Som tur är så vet jag att han har det jätte bra hos sin mormor och morfar och det är jag glad för, känns lite bättre då :)


Älskar min lilla familj - Baudeau.

/Familjen Baudeau

Liam 2 månader!

Idag blir vår älskade son 2 månader, var tar tiden vägen? Känns ju som om det var igår han föddes. Det är verkligen kul att se hur han utvecklas för var dag som går, för bara några veckor sen var han jätte svårflörtad och man fick kämpa länge för att få fram ett leende men nu räcker det att man pratar med honom så skiner han upp och ibland får man till och med ett litet glädje ljud.
Hans nacke är så stabil att man inte behöver hålla den längre, om man sätter honom på axeln så sitter han där och tittar med huvudet högt. Så stolt över vår son.

Idag vaknade jag halv 9 av en liten hungrig pojke så jag gav honom mat och sen kände jag verkligen att jag behövde sova lite till så vi la oss i sängen och sov till halv 11. Behövdes verkligen.
Har precis badat Liam och denna gången skrek han inte alls, han till och med log när man pratade med honom och det verkade som han gillade att ligga i badkaret.

Ikväll ska Liam sova hos sin mormor för första gången och jag hoppas det kommer gå bra. Han sömn vanor och mat vanor på nätterna skiljer sig från dag till dag men han har börjat sova ungefär 5 timmar mellan gångerna han vill äta. Men jag vet ju att mamma fixar det, hon har ju trots allt haft 5 barn själv, finns nog ingen som jag litar på (förutom André då) så mycket som på min mamma. Hon har ju passat honom en massa redan när vi har behövt göra saker.

Imorgon bitti ska jag köra André till knutstorp, han ska köra halka och jag ska titta på, får nog ta på mig varma kläder så att jag inte står och fryser. Det ska bli skoj att se det från ett annat håll, sist var det ju jag som satt bakom ratten och halkade rundor.

Nu sover Liam och då tänker jag passa på att fixa lite och gå in och duscha.


Liam 1 dag <3


Liam 1 månad <3


Liam 2 månader <3
/Familjen Baudeau

Nu har jag bestämt mig.

Nu tyckte jag att det var dags för mig att börja blogga.
Läser så otroligt många bloggar och har länge varit intresserad av att börja skriva själv men har inte förstått mig på det är med designen och det kändes inte kul att skriva i en ful blogg.
Nu fick jag i alla fall hjälp med att hitta sidor med gratis design och jag är nöjd med mitt val.

Mycket har hänt på kort tid, jag har gift mig och blivit mamma på mindre än 2 månader.
Den 10 Juli stod jag och min älskade André på Rådhuset i Helsingborg och sa ja till varandra, fast att jag var höggravid och det var sommarens varmaste dag så var det en av dem bästa dagarna i mitt liv.

Den 13 Augusti föddes vår underbara son Liam, det var dagen som förändrade vårt liv föralltid.
4315g vägde han och var 53 cm lång.



Älskar verkligen mina två killar.


/Familjen Baudeau
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!