4/30

Har börjat på fitnessfighten, ett sätt att komma i form på 30 dagar genom att göra det man borde göra - äta rätt och träna.
Det är fjärde dagen idag och jag känner mig lättare, inte säkert det är så men kroppen mår verkligen bra av att röra sig.
Äter 5 gånger om dagen och har äntligen börjat komma in i det, att ta med mat till jobb är inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara och dessutom så är det ju tusen gånger godare än det man får. Till mellanmål ska jag äta en halv burk kesella och detta har verkligen varit svårt att få ner men äntligen har jag hittat något som gör det så gott att jag längtar till nästa gång jag ska äta det och det är kesella med banan och hallon. mums säger jag bara!

Sitter just nu på jobb och här är nothing att göra, har en 11 ½ timmars vakt så är först fri klockan 19.24 men det kan alltid vara skönt med en lugn dag och inte så mycket stress. När jag kommer hem så jag ut och träna, härligt! :)
Jag har arbetat i snart 2½ månad och jag älskar det verkligen. Att få komma ut och göra något om dagarna och få tjäna lite pengar till min lilla familj är underbart. Än så länge har jag bara till September ut och har inte hört något om fortsatt men jag hoppas innerligt att dem låter mig stanna här, trivs som fisken i havet. Att det kan finnas så många underbara människor samlade på en och samma plats är helt fantastiskt, så håll tummarna för mig!

Liam har ju även fyllt 1 år och är snart 13 månader, galet galet. Vår underbara kille växer så snabbt och vi njuter av varje dag som går. Att vara förälder är underbart <3

Jag borde försöka uppdatera min blogg oftare men det glöms bort väldigt lätt :P

/Familjen Baudeau
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!