22 November 22.22

22/11 22.22 så sitter jag här och försöker komma på något kul jag kan skriva.
Har precis lagt Liam i sin spjällsäng, ska försöka få honom att sova i sin egen säng nu fast i vårt sovrum. 1 steg i taget. Hans nattvanor börjar bli bättre förutom att jag tycker att han somnar lite försent, klockan är halv 11 och han är fortfarande vaken men man kan inte begära allt på en gång.
I fredags var vi på babysim med honom och det var jätte mysigt. Han älskade det verkligen och var väldigt glad hela tiden. Vi glömde vår kamera så bilder kommer efter fredagens babysim.
Men det är verkligen något jag rekommenderar till alla blivande föräldrar. Vem vet, han kanske blir nästa proffs simmaren vi har.

André ska jobba 7 dagar i rad nu så det blir lite ensamt dessa dagar, men sen är det inte lång tid kvar förrän han har sina 6 veckors pappaledighet. Ska bli underbart att få ha honom hemma så länge.


/Familjen Baudeau

Grattis Älskling!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det älsklingens födelsedag, hurra hurra hurra.
21 år och har redan gift dig och fått en son.

Du betyder allt för mig hjärtat. Älskar dig överallt annat. Du och jag för evigt <3



Sorry för bilden honey men jag hittade ingen annan :D
/Familjen Baudeau

Resor hit och resor dit.

Nu är Liam döpt, allting gick jätte bra och det var en fin ceremoni. Han var super söt i sin dop klänning. Efter kyrkan åkte vi hem till mamma och pappa och hade lite fika där. Öppnade Liams fina dop presenter och hade det väldigt trevligt. Vid 6 tiden gick vi hem till vår lägenhet igen så att vi kunde få tid till att umgås lite med vårt fin besök från Danmark, Lars och Line, som skulle åka hem igen den dagen. Väldigt tacksam att dem tog sig tid att köra över och komma på Liams dop, 7 timmar i bil bara för att träffa oss, det är verkligen uppskattat. Vi bestämde då att vi skulle komma över till dem i Januari någon gång, söta som dem är så erbjöd dem sig att vi kunde bo i deras lägenhet fast dem bara har en 2:a. Så det blir en resa till Esbjerg från den 6:e Januari till den 9:e tror jag vi bestämde.
Innan dess så kommer ju Jocke liten och besöker oss från Örebro, ska bli kul att få träffa honom och inte bara över datorn. 27:e December till den 4 Januari så har vi besök från honom.

Var hos Bvc idag för att Liam skulle få sina 2 sprutor, allting gick jätte bra och han grät bara lite. Duktig pojke. Han vägde 7250g och var 67 cm. Nästan 3 kg på 3 månader och 14 cm. Här växer det så att det knakar.

André och jag har diskuterat ett tag om att köpa en bättre kamera och idag fick vi lite extra pengar som vi tänkte vi skulle köpa en bra kamera för. Vill ju inte gå miste om alla fina minnen man kan få från en kamera, speciellt inte nu när det händer så mycket med Liams utveckling. Så det fick bli en Nikon Coolpix S5100, är jätte nöjd med den än så länge och jag hoppas att det förblir så.
Man märker ju verkligen skillnad från att ha tagit bilder med sin mobil innan. Verkligen värt att investera i.

Sitter just nu och väntar på att försäkringskassan ska ringa, dem sa att Helsingör hade 2 månader på sig att svara på förfrågan och i Lördags var det 2 månader sedan, nu behöver vi verkligen våra pengar. Det är ändå 14400 kr som dem sitter inne med som är våra pengar. Som tur är så klarar vi ju oss på Andrés lön men när man har Liam så vill man ju ändå kunna ge honom det som han behöver utan att behöva räkna efter först.


Det är helt otroligt så mycket han har börjat prata och le. Lägger man honom på rygg på en filt eller under hans babygym så går munnen i ett. Han får fram ett gurglande ljud från halsen som är så underbart sött, han låter lite som när Mysan spinner faktiskt.
Han växer så snabbt och vi njuter varje dag. Helt otrolig känsla över att vara förälder till något så underbart. Jag hoppas att alla någon gång får känna på den här känslan, den är obeskrivlig.

/Familjen Baudeau

Liam ska döpas

På Lördag så är Liam 3 månader och då ska han döpas i Bårslövs kyrka. Liam André Oliver Baudeau är hans fullständiga namn. Tiden har gått så himla fort, kan inte förstå att den lille plutten är 3 månader redan. Jag älskar varenda sekund som jag tillbringar med honom och det är verkligen helt underbart att se hur han utvecklas.
Han pratar redan tillbaka jätte mycket och ler hela tiden. Han är helt stabil i nacken och det har han varit i 1½ månad redan om inte mer. Han älskar verkligen att ligga under sitt babygym och sprattla. Att kolla på tv eller på pappas skärm är också en favorit.
Han har börjat spänna armarna när man lyfter honom i händerna och tar även i med hälarna för att komma upp. Han står gärna på sina fötter när man lyfter upp honom, väldigt vingligt men han älskar det.

Om en månad så får André pappaledigt och kommer vara hemma med oss i 6 veckor. Det kommer blir helt underbart att få tillbringa all tid tillsammans med vår lilla familj.

André och Liam är världens finaste pojkar och det bästa av allt är att det är mina pojkar <3


Här är Liam när han pratar och ler med sin pappa <3

/Familjen Baudeau

Stackars liten.

Liam har blivit förkyld, han hostar och nyser hela tiden. Tycker så synd om honom. Man får nästan tvinga i honom mat för annars vill han inte ha, bara sova hela tiden. Men det är bra att han sover då blir man frisk snabbare. Jag hoppas han mår bättre till helgen för då ska han döpas och det är ju inte så kul att vara sjuk när man ska få vatten över huvudet.

Nu är hjärtat äntligen ledig igen men bara en dag, känns lite tråkigt. Sen går han på kvällsvakter, det vill säga att han kommer vara borta 3 dagar utan att vi knappt ses. Kul när man behöver städa lägenheten inför gäster och samtidigt har en sjuk bebis som kräver uppmärksamhet. Får väl fråga mamma om hon kan ta Liam så att jag kan städa undan lite.

Har fortfarande inte fått några pengar från försäkringskassan och Liam är 3 månader på Lördag. Borde ta och ringa dem imorgon och fråga vad dem håller på med.
Känner verkligen att jag skulle ha velat ha ett jobb som man kan hoppa in och jobba lite då och då nu eftersom dem vägrar betala ut pengar till mig.
Hoppas verkligen att jag kan få ett sommarjobb till sommaren, ska skicka ett mejl till Andrés chef och se vad han säger. Om ni har något att erbjuda eller kan få in mig på något ställe så skriv gärna.


Mysigt att få ligga i mammas och pappas säng och sova när man är sjuk.
/Familjen Baudeau

Grattis Pappa.

Igår träffade jag mina kusiner på familia, jätte mysigt var det. Båda 2 är gravida så det blev en massa bebis prat och annat skit snack. Får göras om tycker jag.
När jag kom hem så beställde jag och André vars en kebabtallrik från pizzerian i Bårslöv för klockan var rätt mycket och vi orkade inte göra mat. Får unna sig lite då och då.

Har gått ner 2 kg till nu och är verkligen glad över det. Mitt första mål är att komma ner under 70 och det är på god väg. Bara 4 kg kvar sen efter det vill jag under 65 men det tar vi då. Tänkte börja äta efter viktväktarna eftersom jag vet att det funkade sista gången jag gjorde det, det tar nog lite längre tid denna gången men jag är envis och ger inte mig. Nästa gång jag blir gravid har jag bestämt mig att jag ska vara iform och jag har ett tag kvar eftersom vi vill vänta till Liam är över året innan vi planerar nästa i alla fall.

André började cykla till jobb idag, lite avundsjuk är man ju, både för att han har jobb och för att han kan motionera på det sättet. Det är ju ändå 2 mil han får cykla var dag till jobb. Hoppas  verkligen att jag kan få mig ett sommarjobb nu till sommaren för lite extra pengar behöver vi verkligen få in. Tänker ringa Scandlines och prata med dem, tror ändå att det är den bästa möjligheten för mig just nu. Man måste ju känna folk för att få en fot in.

Idag har jag varit nere hos mamma och pappa eftersom pappa fyller år idag. Bjöds på gifflar och sen bjöd mamma mig på hemmagjorda hamburgare och sallad.  Så himla gott, hade kunnat leva på det varje dag. Liam har sovit hela dagen, så fort han vaknade så ville han bara ha lite mat och sen somnade han igen, han har ganska svårt för att somna så den tiden det tog för mig att få honom att somna så var han väldigt väldigt gnällig, men alla har såna dagar så varför skulle inte han få.

Nu ska jag tillbringa resten av kvällen med älsklingen.
/Familjen Baudeau

Så bor vi äntligen i Bårslöv igen.


Nu har vi bott här ute i 5 dagar och det känns jätte bra redan. Har saknat att bo i en by som Bårslöv, här är så lugnt och stilla och inte en massa bilar och bussar som kör precis bredvid där man bor.
Har redan hunnit måla om i Liams rum, vårt sovrum och en fondvägg i vardagsrummet. Alla saker är inte uppsatta ännu så bilder får vänta. Men blev väldigt nöjd. Fick måla det mesta själv eftersom hjärtat har problem med sin rygg igen, inte alls kul för honom att han måste gå på massor med tabletter för att det ska bli lite bättre i alla fall men om det är det som hjälper så får det ju bli så. Nu när han äntligen har fått sitt körkort så kan han börja träna igen och det hjälpte faktiskt mot hans rygg.

I söndags var vi och köpte en cykel till André för de resterande pengarna som blev över från körkortet så att han kan cykla till jobb varje dag istället för att ta bussen. Är så glad att vi kan ordna saker till honom när han vill ha något för det är så sällan som han ber om saker.

Just nu ligger Liam och sover i vår nya soffa, så skönt att äntligen ha en soffa igen. Rätt jobbigt utan fast att det var bara 5 dagar som vi inte hade någon. Han fick smaka lite banangröt innan och det tyckte han om. Han hade lite svårt för att svälja det i början men att stoppa fingret i munnen på honom så han började suga fick honom att förstå, han åt upp hela smakportion som jag gjorde till honom, sen fick han även lite ersättning på det. Mätt och belåten så somnade han sen i min famn, myspys <3

Snart är det dags för Liams dop. Vi blir 11 stycken och vi har planerat att ha efterfesten hemma hos min mamma och pappa men nu undrar jag inte om vi får plats i vår lägenhet istället. Hade ju varit lite roligare eftersom man vill ju gärna vara i sin lägenhet så mycket som möjligt när man har ansträngt sig för att göra det fint.

Vi har nog världens finaste och snällaste son <3

Liam sover i vår soffa.


Han älskar verkligen att ligga i sitt babygym och sprattla med hela kroppen.
/Familjen Baudeau
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!