Liam har hunnit bli 7 månader.

Oj vad tiden går fort, har inte bloggat på 2 månader. Dåligt av mig.
Tiden bara springer iväg fast det känns som att man inte gör något om dagarna. Tillbringar ju den mesta tiden hemma med Liam. Han växer så himla fort, det gäller att vara vaken så att man inte missar något. Redan 7 månader och det känns som det var igår vi blev föräldrar till honom.
Det blev inget av med danmark resan i Januari eftersom vår bil ville inte som vi ville så det blir en resa dit nu den 7 April istället. Håller tummarna för att bilen inte knasar igen. Blir lite irriterad på det eftersom bilen är bara 1½ år. Men man kan aldrig lita på något elektroniskt.

I Söndags var vi ute och åt med min barndomsvän Sabrina och hennes blivande man Dennis, jätte trevligt. Har inte haft så kul på länge. Det är väldigt skönt faktiskt att Dennis också är från Danmark så alla kunde prata sitt eget språk utan att vara orolig att man inte blev förstådd.
Sabrina och jag var bästa kompisar när vi gick i 5,6:an och det är rätt kul att se hur lika våra liv har blivit. Hon har också en son som bara är 1½ månad äldre än Liam, vi både har funnit vår kärlek i Danmark och vi bor enbart 300 meter ifrån varandra :)

/Familjen Baudeau
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!