Julafton och allt vad det innebär.

Nu är det ett ganska bra tag sen jag skrev här inne men det har varit mycket att göra och tiden bara flyger iväg. Liam växer fortfarande så det knakar och han väger redan över 8 kg. Han älskar sin gåstol och sitter i den varje dag. Har man honom i knäet så ska han stå upp, annars blir han ledsen.
Det känns som en evighet sen som man fick hålla nacken till honom och man funderar över om man någonsin pratat med honom utan att få ett leende tillbaka. Helt fantastiskt egentligen hur en bebis utvecklas på bara 4½ månad.

Julafton firades hemma hos mamma och pappa tillsammans med familjen, mormor och min morbror Glenn. Det var en lugn dag med god mat och trevligt sällskap. Liam var ganska ledsen hela dagen men det är nog bara en fas han är inne i, blir nog bättre snart igen. Känns väldigt konstigt att se honom ledsen så länge eftersom han i vanliga fall är världens gladaste och skrattar alltid åt en.

Just nu har vi besök av Jocke, en kille som vi har spelat och känt väldigt länge. Kul att äntligen träffas i verkligheten. Han ska vara här till på Tisdag och sen åker han tillbaka till Örebro igen.

Nyårsafton ska firas hemma hos mamma och pappa. Det blir en lugn och mysig familjedag då också, blir så när man har en liten med sig men det är absolut värt det. Mamma ska passa Liam dagen efter och då ska vi fira lite mer jag, André och Jocke. André fick ett spel i julklapp till Wii, Donkey Kong  Country så det ska testas då.

Äntligen har vi fått rätt på allting med försäkringskassan också så nästa vecka får jag dem pengarna som jag skulle haft. Har varit tufft att leva på en lön och ha en liten bebis men eftersom vi flyttade och hyran blev 1600 kr mindre varje månad så har det gått jätte bra. Är glad över att vi båda två är så insatta i vår ekonomi och sköter den så bra.


En finklädd Liam med sin pappa.
/Familjen Baudeau
Kommentarer
Denise säger:

Vilken liten snygging!



Visst går tiden snabbt, känns jobbigt nu när Lukas är vårt sista barn! Kommer sakna att ha en liten bebis :(

Kanske blir det en liten sladdis någon gång ;D

2010-12-30 / 15:43:16
Cathy säger:

Tack så mycket :D



Naaw, förstår dig. Man skulle vilja ha hur många barn som helst för den kärleken man känner är helt underbar. Vi ska i alla fall ha 2 till så vi har mycket kvar.

En sladdis är ju aldrig fel, tror man har mer ork då också eftersom man redan gått igenom det en gång :)

Duktig Lukas är förresten, vänder och har sig redan :)

2010-12-31 / 11:45:28
Denise säger:

När vi började prata om barn ville vi ha fyra men när vi började planera framtiden med alla drömmar och mål insåg vi att det blir enklare med bara två, men det känns jobbigt nu. Vill gärna ha bebis igen ju!

Ja Lukas har bråttom med allt. Han ska sitta och stå, vända sig m.m Nu har han fått två tänder också den lilla rackaren!

2011-01-10 / 18:40:21

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!